5 Μαΐου 2012

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου επιλέγουμε την Κυβέρνηση που αξίζουμε



Έφτασε η μέρα των εκλογών: μέρα ευθύνης, μέρα απόφασης.

Η παραμονή του μέλλοντός μας, του μέλλοντος της Ελλάδας και της Μεσσηνίας.

Μέρα δύσκολης απόφασης, αλλά μέρα εθνικού χρέους.

Μέρα που ή εγκαταλείπουμε τις τύχες της Χώρας ή ριχνόμαστε στη μάχη για να κερδίσουμε την Ελπίδα και να ανοικοδομήσουμε την Ελλάδα μας.

Καθένας μόνος, στο παραβάν, μα και όλοι μαζί, έτσι όπως έγραψε ο Καζαντζάκης στην Ασκητική του:
«Ν’αγαπάς την ευθύνη, να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω»

Έχουμε θυμό, έχουμε οργή. Έχουμε όμως τον τρόπο μπροστά στη κάλπη, ν’αλλάξουμε τη  πορεία της Χώρας, έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε.

Έχουμε το θάρρος, την ειλικρίνεια, τις αναγκαίες και συγκεκριμένες προτάσεις. Κι έχουμε τη διάθεση ν’αγωνιστούμε, για την Ελλάδα, για τη Μεσσηνία.

Για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας, την ασφάλειά μας, την κοινωνική συνοχή. Για να επιτύχουμε την ανάπτυξη. Με νοικοκύρεμα, με ισονομία, με τους άξιους και χρήσιμους. Με  εφικτούς στόχους και πρόγραμμα συγκεκριμένο.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου δεν εκφράζουμε μόνο τη γνώμη μας. Εκφράζουμε τη γνώση μας, τα δικά μας σχέδια και όνειρα, κι απαντάμε υπεύθυνα σε όσους επενδύουν στην απογοήτευση, τα αδιέξοδα, τις εξαρτήσεις, την οικονομική καταστροφή, την εθνική απαξίωση.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου επιλέγουμε την Κυβέρνηση που αξίζουμε, την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

Την Κυβέρνηση της ευθύνης, της συνέπειας, της ανανέωσης. Την Κυβέρνηση που βάζει μπροστά την Ελλάδα, διαχρονικά κι αταλάντευτα. Την Κυβέρνηση που τολμά, που αγωνίζεται, που σέβεται τους Πολίτες, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Την Κυβέρνηση που, και θέλει, και μπορεί.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου ψηφίζουμε συνειδητά, μαζικά, υπεύθυνα, με γνώμονα την κοινή λογική και το καλό της Πατρίδας.

Στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία για να ξημερώσει μια αισιόδοξη 7η Μαίου.

Στηρίζουμε την ανανέωση, την ανατροπή, την ανάκαμψη. Διότι δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι’ αυτόν που δεν ξέρει πού πηγαίνει.

Την Κυριακή 6 Μαϊου ενώνω τη φωνή μου και τη δύναμή μου με όλους τους Μεσσήνιους και όλους τους Έλληνες που εργάζονται, αγωνίζονται, διεκδικούν το αύριο που αξίζουν και δικαιούνται.

Την Κυριακή 6 Μαϊου, ζητώ την ψήφο των Μεσσηνίων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, το ψηφόδελτιο του Αντώνη Σαμαρά.

Την Κυριακή 6 Μαίου, αλλάζουμε νοοτροπία, χτίζουμε το μέλλον μας.

Μίλτος Π. Χρυσομάλλης
Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας
Νέα Δημοκρατία

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα Ελευθερία, 5/5/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου